EnglishShqip
Fakulteti i Shkencave Sportive PDF Print E-mail


Shëndet dhe Aktivitet Fizik 3 vite 180 ECTS


Preparatot Fizik 3 vite 180 ECTS


Instruktor Sporti 3 vite 180 ECTS

 

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.